Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Titkok a konyhámból

 

Most elmondom, mi vagyok a konyhában:

- Különlegességeket kedvelő ember

- Muszájból diétázós (eleinte tojás, majd glutén)

- Kreatív, imádok újat létrehozni, átformálni

- Sikeres, mert eddig még mindig minden flottul ment

- A receptek saját ötleteim, egyedi kigondolásaim alapján születnek

 

S, hogy mi nem vagyok?

 

- Szakács

- Influencer

- Sütiguru

- Gasztro-videóblogger

- Netes nagymenő

 

Miért is születette meg ez a lapfül és miért tűnt el a másik? Nos nagyon egyszerű, a kék közösségi oldalon a profilom alatt írtam meg az itt olvasható  recepteket. S ez az év ma valami újat kíván tőlem, folytassam a blog írását, egy ösztönös késztetés volt a héten (2020.01.13. szerda) Így hát megvalósítom lélekből eredő motivációm :)
Jó szórakozást és főzést-sütést!

 

Cikkek

2020.05.15

Ha karantén feeling, akkor kovász és kenyér. Receptek és tapasztalatok egy könyvtáros tollából

96581890_2996630077039306_408932348877340672_o.jpg
A mindennapi kenyerünk, immáron csak kovásszal.

 
Teljes bejegyzés

2020.01.16

A mindig elővehető süti receptje Mandulás kuglóf rízslisztből

/ Menüpont: Titkok a konyhámból / Hozzászólások: 0
 
Teljes bejegyzés