Titkok a konyhámból
Most elmondom, mi vagyok a konyhában:
- Különlegességeket kedvelő ember
- Muszájból diétázós (eleinte tojás, majd glutén)
- Kreatív, imádok újat létrehozni, átformálni
- Sikeres, mert eddig még mindig minden flottul ment
- A receptek saját ötleteim, egyedi kigondolásaim alapján születnek
S, hogy mi nem vagyok?
- Szakács
- Influencer
- Sütiguru
- Gasztro-videóblogger
- Netes nagymenő
Miért is születette meg ez a lapfül és miért tűnt el a másik? Nos nagyon egyszerű, a kék közösségi oldalon a profilom alatt írtam meg az itt olvasható recepteket. S ez az év ma valami újat kíván tőlem, folytassam a blog írását, egy ösztönös késztetés volt a héten (2020.01.13. szerda) Így hát megvalósítom lélekből eredő motivációm :)
Jó szórakozást és főzést-sütést!
Cikkek
Ha karantén feeling, akkor kovász és kenyér. Receptek és tapasztalatok egy könyvtáros tollából
2020.05.15
A mindennapi kenyerünk, immáron csak kovásszal.