Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Érintésterápia Taller Miklóssal

2014.09.01

Érintésterápia

Találkozásom egy léleklátóval


Mikor először megláttam a MagNet nap programjában, éreztem és tudtam, mennem kell hozzá. Mint tudjátok szokásom magam is figyelni, mit érzek, gondolok elsőre egy adott dologról, személyről, mert a tudatalattim így ad válaszokat arra mi van a lelkem mélyén,  s én szeretek búvárkodni, mert a tenger mélyén kincsek vannak.

101652_1.jpgPróbáltam elképzelni, milyen lesz, kiindulva a tanulmányaimból, a szeretetmasszázsból, volt egy adott elképzelésem arról hogyan is zajlik egy ilyen terápia.
A lelki szemeimmel láttam magam zokogni a kezelés után, a felszínre kerülő lelki sérüléseimtől. Milyen fura igaz, nevezhetnénk ezt jövőbe látásnak is, valójában pedig egy lelkemben rólam élő kép jön fel....egy hologram, amit egyszer létre hoztam, létrehoztunk közösen.

A képzésem során, a tanfolyamon furcsa volt egy idegen férfi lágy, és gyöngéd érintéseit fogadni, mert így csak egy férfi nyúlt hozzám, neki volt tere erre, Ő pedig a volt férjem. Így még inkább várakozással telien tekintettem a kezelésre, hiszen férfi ennyire mélyen és gyöngéden tk. 3. ízben érint majd. (a csontkovácsolás egy más terület, ott két férfianak is megadatott az esély a testi-lelki érintésre) Az összes gátlásom és félénkségem le kell dobni hozzá, mernem kell magam, a testem odaengedni, mint egy tenyéren átnyújtani a teljes valóm a gyógyításra.

Furcsa érzés volt bennem avval kapcsolatban, hogy az első helyre sikerült kerülnöm a listán...felbukkant bennem több érzés és hiedelem:


⦁    jó- e elsőre kezdésnek menni, mert vizsgázáskor nem szerencsés
⦁    voltam e valaha első helyen egy férfi életében
⦁    voltam e valaha a magam számára első helyen

⦁    megengedem -e magamnak bármilyen vonatkozásban az elsőséget


A válás miatt -ami egy krízisekkel tarkított aknamező- nagy fejtörést jelent számomra, hogy MIÉRT kapok ennyire nehéz elengedést. A családban gondolkodva számos férfit fel tudok sorolni, aki a gyerekeitől erőszakkal el lett választva, (kezdve a nagyapámmal és bezárva az édesapámmal a sort) s valahol az Ő fájdalmukat hordozom magamban. Egy kedves ismerősömmel Katona Máriával, már többször beszéltük, hogy fel kéne állítani rám egy rendszerállításban a családom, hogy megnézzük mi a gondok gyökere. Ehhez még nem voltam bátor, hogy belemerüljek, s Miklósnak a kezelés előtt el is mondtm, hogy annyira intenzív és megindító érzelmileg, hogy még nem merem (itt már majdnem kicsurrantak a könnyeim, de valahogy visszavarázsoltam őket a helyükre) kicsit tartok még az érzelmeim ilyenformájú áradása miatt, bár mikor Winkrel Irénkénél jártam és kaptam egy kineziológiás oldást, is ebben voltam, kb. egy hétbe telt mire kifogytam a könnyekből, kedves Olvasó ne gondold hogy ez valami elmebaj jele, ez pusztán a lélek működése. S nálunk nőknél a holdciklusaink is számítanak, hogy mely fázisában ér az oldás, mert ettől is függ az elengedés intenzitása s a megélés is, ahogy tapasztalom magamon.

Ilyen lelki rákészüléssel, várakozással és izgalommal telve érkeztem meg, -és nem késtem el, ez nálam nagy szó- pontban délre a kezelésre.
A kislányom bekisértem a gyerekjátszóba, ahol kellemesen eltölthette nélkülem az időt.
Mikor felértem az emeletre még felhívtam Hajni barátnőm, hogy már megérkeztem a kezelés után már meg is ölelhetjük egymást.

Miklós türelemmel kivárta az időt, míg minden szintemen megérkezem Hozzá.  Mikor a fotóját néztem a honlapon azt éreztem felőle, hogy valami szamurájerő árad belőle, s nem azért mert a haját feltüzve hordja, vagy mert marcona harcos lenne. A bemutatkozás során már láttam a tekintetéből, hogy egy valódi léleklátóval van dolgom, s azt is látni fogja amit én még nem is sejtek magamról...nem tévedtem.
A teremben gyertyák égtek, a kezelésre szánt hely a földön leterített és gyertyákkal körül vett energiatér -nem tudok illőbb szót hozzá- várt rám.
Mikor megláttam ennyi csúszott ki a számon: ejha!
Olyan érzésem volt hogy otthon vagyok, ebben a halvány melegségben ahol az Isten "lakik" s melyet valójában Miklós lelkének-szellemének tere, s azt a szentséget hívja életre, mely most kettőnk testi-lelki-szellemi egységéből áll.
A kezelés egy indító, ismerkedő beszélgetéssel kezdődött.10479062_10204443144418191_5710951455898622587_n.jpg

Azt kérdezte: hogy miért vagyok ott, mi indított el arra, hogy elmenjek.

A válaszom: Azért hogy szerető érintést kapjak, s tanuljak, nemcsak magamról, hanem szakmai szemmel nézve a technikáról is amiről kiderül, nincs rendszerbe foglalva saját Taller Miklós által kifejlesztett kezelés, még oktatva sincsen, így még inkább érdekel, mert magamra ismertem ebben. Vannak tecnikáim amit én is magamból húztam elő...spontán, mint a szülésre felkészülésem technikája, amiről már többen olvastatok is itt az oldalon, vagy Vali weblapján.
Ő készséggel elmondja, hogy az emberek többsége azért keresi fel, mert érintésproblémája van.


⦁    nem kap eleget
⦁    nem tudja elfogadni
⦁    nem tudja adni

 


Egyre erősödött bennem az érzés: Rita jó helyen vagy, megtaláltad amit keresel.

Szóba kerül a hivatásom, a szeretetmasszázs mint oldó technika, ami elsősorban ha a háton a vállövön simítunk a magzat és a születéskori élményeket hozza fel. Nem valami szexuális töltetű, hűdeélvezet, ahogy sokan gondolják elsőre.

Miklós megkérdi, hogy mit érzek, hol van leginkább érintésre szükségem?
Készséggel elmondom, hogy szerintem a vállam-hátam ami kicsit "problámás", s erre kérem a kezelést elsősorban, s mivel 30 percbe a bevezető és a levezető beszélgetéssel sok nem fér bele, (minimum 6 alkalom amig kioldódik egy blokk, igen, éppen mint egy teljes gyógynövény vagy méregteleníő kúra) el is kezdünk.

Az élményeim eleinte nehéz volt megfogalmazni, akárcsak szülés után, bármit is mondani a rokonságnak: na és milyen volt? kérdésre adván kimerítő, mindenki számára megfelelő, érthető választ.


Hihetetlen lélekutazásban volt részem.


Miután kényelmesen elhelyezkedtem abban a szentélyben, amit számomra készített, bekapcsolt egy kellemes lazító zenét, nagyon finom erős, mély férfi hang énekelt, dobbal kisérve ( ha jól emlékszem) elkezdtem magam tudatosan lazítani, ahogy minden masszázs alatt a légzésemmel, akár kezelek valakit akár én kapom az érintést, az  érintésében felfedeztem a magam érintésének erejét, a magam technikájának elemeit. Az első érintett pontom a jobb boka volt, s ez máris utat engedett a beszélgetés alatt felgyűlt s ki nem eresztett könnyeimnek,  aztán szépen tovább  haladt a hátamon, a nyakamon, ami kifejezetten jól esett az a medencém a szívcsakrám és a jobb nyakívemen tett simító és erős nyomás. A magam számára is meglepően nagyon finoman belelazultam  és bizalommal átadtam magam a hullámainak, mik minden sérült részemen és lélekpontom éppen annyit időztek, amennyire szükség volt ahhoz, hogy egy-egy mélyebb lélekzéssel felfoszlódjon a burok szála melybe bezártam a fájdalmas sérülést, s engedni tudjam, amit már nem kell megtartanom. Finom és áramló élmény érezni, tudni a másik kéz-szemének tekintetét s benne-vele ringani.


Miklós a lekem úgy vette kézbe és úgy tartotta, mint egy kincset, egy igazgyöngyöt mellyel szeretettel és tisztelettel bírt és bánt.

1526276_639513736086248_8925296092041050510_n.jpgEgy idő után már nem hallottam a zenét, nem figyeltem a légzésemet, elapadtak a könnyeim, s csak a mély lélegzésem adott hírt magamnak is arról, hogy még itt vagyok a földön. 

A levezető beszélgetésben megosztotta velem mit érez rólam, s én a könnyemnek utat engedve szintén megosztottam a titkot, mely rólam belém csendült általa. Köszönöm a zsepit, bár készültem vele én is ;) s a szívcsakrás ölelést, mellyel elköszöntünk egymástól.

Biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, akár fizikailag, akár lélekben.
Összefoglalva Miklós Isteni lényét:ha valaha léteztek férfi gésák, akik úgy szolgálják a másik lelkét, s úgy szeretgetik, hogy otthont adjanak minden szinten, akkor Miklós bizton az, ha nem, ünnepélyesen kinevezem az első számú férfi gésának :)
Hálás szívvel köszönöm amit kaptam s örömmel adom át a tanultakat annak, akinek a lelke erre éhes-szomjas.

S a beszélgetésünkből nem felfedve a titkot...elárulom hogy édesapám a Te kersztneved viselte magán...ki is gyógyíthatná jobban az apasebet, ha nem egy MikLÓs.

P.Rita
Lenóka

A terápiáról, és Mikiről bővebben: itt

Egy számomra fontos rész az oldalról, melyet én is leírtam más szavakkal:

"Az érintésterápia közben mély meditációban vagyok, ahol felkapcsolódom a szellemi vezetőmhöz, és a testérzetekhez kötöm magam. Befele figyelek, és feltétel nélkül figyelek rád és a saját testemre. Megérzem a változásokat a testedben és a magaméban, válasz reakciókat kapok, megváltozik a bőröd tónusa, mely beszél a testi állapotodról, érzékenységedről, önátadó, bevonodó, együttmozduló képességedről. Ilyenkor a kezemre figyelek, elsősorban az érzeteimre, érzékeimre hallgatok. Az érintésben nyugalom, megkönnyebbülés érzete járhatja át testedet. Vagy az érintés hatására felszakadhatnak olyan emlékek, amiket eltemettél magadban, és a testedben, melyek bánatot, szomorúságot, sírást okozhatnak."


Érd. 2014.08.31.
ha megosztandó  gondolatod, érzésed, véleményed volna, teret adok ennek a hozzászólási lehetőséggel.